Chalet Les Praz

Woonkamer

In het keukengedeelte bevindt zich de eettafel vanwaar u uitzicht heeft richting Pré la Joux. Er is een aparte, comfortabele zithoek. U vindt hier een radio/cd speler, een gevuld boekenkastje en een kast met diverse gezelschapsspellen. 

Slaapkamers

Er bevinden zich in het appartement twee slaapkamers en een ruime Mezzanine. Eén slaapkamer is voorzien van twee losse bedden, in de andere vindt u een stapelbed. Boven de badkamer is een ruime Mezzanine gecreëerd. Deze  is te bereiken via een trapje in de gang en ook hier kunnen prima één of twee personen slapen zonder dat men het gevoel heeft in de woonkamer te slapen. 

Keuken

De keuken is voorzien van een 4-pits kookplaats, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en vaatwasser. Een volledige keukeninventaris en servies voor zes personen is aanwezig.

Badkamer/Toilet

De badkamer heeft een wastafel en een klein ligbad met douchemogelijkheid. Het toilet is apart van de badkamer.

Balkons

Het appartement beschikt over twee balkons. Één groot balkon (bij de woonkamer) aan de zijkant van het gebouw op het zuiden en zuidwesten met zicht op de Dranse. Een kleiner balkon op het westen (bij één van de slaapkamers)

Plattegrond

Om een duidelijk beeld te krijgen van het appartement kunt u kijken naar de gedetailleerde plattegrond.